Menu

KOMMISSION / SOURCING

VI FINDER DIN DRØMMEBIL, MEN HÅNDTERER OGSÅ DIN BYTTEBIL

Hos MY GARAGE SALES ser vi begge sider af sagen. Ofte har vores kunder en speciel bil, der skal formidles, når der købes en ny. Vi elsker eksotiske biler, og ingen er for specielle til, at vi kan håndtere dem. Vi har selv mod på at finde nye ejere her i Danmark, men også vores brede netværk internationalt bruges som aftagere. Lad os høre opgaven, og vi foreslår en løsning.

SOURCING

Markedet for biler er umiddelbart åbent og transparent via internettet. Men der sker også meget under overfladen, og vi har kontakter mange steder og finder ofte biler, der ikke er tilgængelige på nettet eller andre steder.

Når du har taget beslutning om en given model, går vi gang med at undersøge mulighederne, og når vi rammer det ønskede, tjekkes bilens historie og kvalitet. Vi ønsker kun at formidle biler, vi selv er helt trygge ved.

Det endelige resultat bliver, at drømmebilen kan afhentes hos os, efter vi har håndteret kontrol af bil, indkøb, transport, syn, toldsyn, klargøring og evt. finansiering eller leasing.KOMMISSIONSSALG

Langt de fleste af vores kunder deler vores passion for de eksotiske biler. På trods af denne passion ser vi ofte, at en skøn bil skal formidles og ønskes solgt.

For at holde balancen på vores eget lager, og ikke mindst for at fremskaffe den bedste pris, er kommisionssalg ofte en god løsning. Vi har altid en række fine biler i kommission og annoncerer både nationalt og internationalt for at ramme potentielle kunder bedst muligt.

Vores krav til et kommissionssalg er blot, at bilen er i salgbar stand og i en kvalitet, vi kan stå inde for.

Vores vilkår er attraktive og aftales individuelt afhængig af opgaven. Så kontakt os endelig, hvis ønsket er et salg eller en formidling.

KONTAKT


SALG

Jens Christian Randrup

Phone. +45 69 133 997

Direct. +45 40 45 75 95

Mail. jcr@mygaragesales.dk


SALG

Erkan Kilic

Phone. +45 69 133 991

Direct. +45 52 17 79 91

Mail. ek@mygaragesales.dk


SALG ROLLS-ROYCE

Alexander Wisler

Phone. +45 69 133 968

Direct. +45 20 69 07 07

Mail. aw@mygarage.dk