Menu

McLaren

CONNECTING-PARTNER

McLaren Stockholm samarbejder med MY GARAGE, som er den første og eneste leverandør af McLaren sportsvogne i Danmark. MY GARAGE fik nemlig i år 2018 muligheden for at formidle og sælge nye og brugte McLaren, som Connecting Partner til McLaren Stockholm.

Som eksklusiv autoriseret partner til McLaren Automotive i Norden er McLaren Stockholm ansvarlig for alle salgs- og markedsaktiviteter i McLaren’s mærke og produkter.

For at videreudvikle McLaren’s markedsandel i Danmark indgik McLaren Stockholm og MY GARAGE et samarbejde, der sigter mod at etablere en langsigtet markedsandel for McLaren i Danmark.

Et godt samarbejde

”MY GARAGE er baseret på lidenskabet for sportslige og eksklusive biler, samarbejdet med McLaren Stockholm passer perfekt til vores koncept. Vi er stolte af, at være de eneste, som kan tilbyde dette high-end mærke til danske kunder. Vi ved, at der i dette segment har været en efterspørgsel efter nye og sportslige alternative og McLaren’s modelprogram, opfylder fuldt ud disse forventninger” Udtaler direktør for MY GARAGE Lars Bjørnbak

”The match that MY GARAGE offers, between competence employees, new thinking in the automotive industry and the central placed position in Denmark is what we need for making the McLaren brand grow further here in Scandinavian” Udtaler Jacob Mörne, som er General Manager hos McLaren StockholmKONTAKT


Jens Christian Randrup

Phone. +45 69 133 997

Direct. +45 40 45 75 95

Mail. jcr@mygaragesales.dk


Sales Manager hos MY GARAGE SALES, Jens Christian Randrup er ansvarlig for mærke McLaren. Jens Christian har erfaring i den eksklusive danske bilindustri og har i mange år arbejdet som salgschef for Porsche i København, inden han blev en del af teamet hos MY GARAGE.