Menu

ROLLS-ROYCE

CONNECTING-PARTNER

Siden MY GARAGE åbnede for salg, formidling og servicering af nye og brugte Rolls-Royce i Danmark, har både nye og eksisterende danske kunder haft muligheden for, at få taget hånd om deres Rolls-Royce anliggender på dansk jord, hvor man tidligere har været henvist til udenlandske aktører.
Hos MY GARAGE er vi stolte af, at have påtaget os denne opgave med, at formidle et af verdens absolut ypperste luksus-mærker, og vi mener at mærket supplerer vores øvrige aktiviteter rigtig godt.

MY GARAGE er Connecting-partner med Rolls-Royce Motor Cars i Berlin, som vi arbejder tæt sammen med og vi benytter hinanden til sparring, deltagelse i events og samtidig kan vi på den måde tilbyde danske kunder et større udvalg af brugte Rolls-Royce modeller.

Brand Manager, Alexander Wisler:

’’Mærket er jo noget nær guldstandarden inden for luksus og har været det siden bilens allertidligste historie. Det er en bil, hvor luksus ligger i selve dens dna – ja, hvor luksus er selve dens eksistensberettigelse. Modelprogrammet er stærkere end nogensinde, forhandlernettet er udvidet, kundeskaren også – og det er den samlede pakke, vi ser som interessant for MY GARAGE.’’

Som supplering til vores salgs aktiviteter, kan MY GARAGE også tilbyde autoriseret service af Rolls-Royce i Danmark. Det er et autoriseret serviceværksted for Rolls-Royce Motor Cars i Vejle, som varetager den fornemme opgave, at servicere en Rolls-Royce.

Service Advisor, Lars Paugan:

“Udover vores autoriserede Porsche værksted, glæder det mig nu at kunne kalde os selv for et autoriseret Rolls-Royce værksted, efter vi har haft vores mekanikere på kurser på fabrikken i England, købt det nyeste værktøj og fået sat vores Rolls-Royce skilt op som kronen på værket.
Nye biler har fire års fuld garanti uden kilometerbegrænsning – plus fuld service inkluderet. På vores Provenance-program for de bedste brugte Rolls-Royces, har man mulighed for at tilkøbe det. Med andre ord er man i trygge hænder, når man køber en Rolls-Royce.’’KONTAKT


Brand Manager 

Rolls-Royce

Alexander Wisler

Phone. +45 69 133 968

Direct. +45 20 69 07 07

Mail. aw@mygarage.dk