Menu

SERVICE

DEN BEDSTE VEJLEDNING OG ET HØJT SERVICENIVEAU

Hos MY GARAGE er det essentielt, at alle biler med tilknytning til huset fungerer optimalt. Derfor har vi bygget avanceret værkstedsfaciliteter, der skal servicere og varetage selv de mest komplicerede biler og opgaver. På værkstederne har vi flere autoriseret partnere, som er specialister indenfor deres område. Porsche Servicecenter Vejle, Rolls- Royce, Motorcars og Formula Automobile er tilknyttet MY GARAGE.

VÆRKSTEDET

Værkstederne er opbygget med det nyeste udstyr, så vi kan sikre, at alle biler får den optimale service. Værkstederne tilbyder alle former for serviceydelser, reparationer og udmålinger. Alt arbejde foretages med originalt specialværktøj. Personalet på værkstederne er alle specialister på deres fagområde og er uddannet inden for de bedste mærker i branchen.
Det er vigtigt for MY GARAGE, at medarbejderne er passionerede for det produkt, de arbejder med. Derfor har værkstedernes medarbejdere mange års erfaring med avancerede biler.

Der kan serviceres mange typer biler – hvad enten det er en klassisk bil, en moderne personbil eller en avanceret sportsvogn.
Originale reservedele leveres direkte fra de respektive bilfabrikanter, og alle andre produkter vi anvender, er godkendt og matcher kravene fra både Porsche, Rolls-Royce og mærkerne fra Formula Automobile.
En anden af vores partnere er Byens Bilpleje. De tilbyder bilpleje, hvad end det er en servicevask eller en high-end Ditec lakkonservering.

 

Gå til Porsche Service Center Vejle

Gå til DiTEC